ایزولاسیون ساختمان
در لایه های زیرین برای ممانعت از ورود مایعات از یک یا چند لایه به صورت عایق استفاده می شود. این لایه ها به عنوان سدی در برابر رطوبت عمل می کنند.
در قسمت های مختلف ساختمان این کار ضرورت پیدا می کند، سطح پشت بام ها، سقف ها، سرویس های بهداشتی، دیوار های خارجی ، کف زمین، حمام، روف گاردن از جمله مکان هایی هستند که در ساختمان نیاز به عایق کاری و ایزولاسیون دارند.
ایزولاسیون مزیت های بسیاری را به دنبال دارد، ایزولاسیون در قسمت سقف و سطح پشت بام ها، دیوار های خارجی، لوله های آب گرم و کف برای جلوگیری از خروج گرما و سرما از داخل ساختمان به کار می رود. به این ترتیب مصرف انرژی به میزان زیادی کاهش پیدا می کند.
کاهش میزان مصرف انرژی در سقف 35 تا 45 درصد، در دیوار های خارجی 15 درصد و در کف به میزان 5 درصد خواهد بود.
ایزولاسیون ساختمان بر اساس مواد تشکیل دهنده می تواند از طریق نصب ایزوگام ، عایق های مایع رنگی پلیمری، قیرگونی، ژئوتکستایل و ژئوممبران صورت پذیرد.
عایق مناسب و قیمت ایزوگام انتخابی در انتخاب بهترین شیوه ایزولاسیون برای ساختمان اهمیت دارد. مهم ترین فاکتور مقاومت حرارتی می باشد. مقاومت حرارتی نقش مهمی در تعیین بهترین عایق ایفا می کند. افزایش میزان مقاومت حرارتی سبب کاهش میزان عبور گرما و حرارت و صرفه جویی بیشتر در مصرف سوخت می گردد.
البته به این نکته نیز باید توجه شود که هر کدام از این روش ها مزیت های خاص خود را دارا می باشند. به عنوان مثال قیمت نصب ایزوگام مناسب است. بعضی از روش ها به راحتی نصب و اجرا می گردند و برخی دیگر مقاومت حرارتی بالاتری دارند.
بنابراین در انتخاب بهترین روش برای ایزولاسیون ساختمان باید نهایت دقت را به کار برد و بهترین روش را انتخاب کرد.
برای نصب ایزوگام ، ایزولاسیون ساختمان خود و مشاورات لازم می توانید از طریق سایت اقدام نمایید.